tisdag 22 september 2009

Ibland är det bara så himla tråkigt...







när hon bara ska skriva och skriva. Matte! Jag vill ligga i ditt knä nu!!

måndag 21 september 2009

Igår kväll


var matte och jag på dejt. Ja, jag var faktiskt med och jag fick ett tuggben som jag, genast när vi kom hem, "grävde" ner bakom en kudde i soffan.

måndag 14 september 2009

Tänk att hon måste




slänga pinnar så långt ut!! Det är ju så himla kallt i vattnet! Nej, jag går in mot land och väntar. Tids nog kommer den flytandes...det brukar funka.

torsdag 10 september 2009

Oj!!


Idag var det vågat här nere vid sjön. Vågar mig inte närmare än så här. Men himlen är blå, solen skiner..... det är som gjort för en strand-flanering. Kom nu matte så går vi!

söndag 6 september 2009

Bus och lek


Igår träffade jag....ja pga mattes ständiga dåliga minne, så kommer vi inte ihåg några namn....men i varje fall busade jag och lekte med två nya kompisar.

Lite avvaktande var jag från början, var inte säker på om jag skulle bli bemött på samma sätt som häromdagen när jag bara ville hälsa på en snygg taxkille och javisst, hans husse sa "Kom och hälsa du, det är inga problem."

Men problem blev det, inom ett ögonblick satte denne tax sina käftar i mitt ansikte och vägrade släppa. Allt slutade dock ganska bra, jag fick några sår men skakade av mig den obehagliga känslan och gick vidare, jag tror att matte tog mest skada. Hon grät och jag tröstade henne med pussar. Men pga detta känner jag mig lite avvaktande, men igår hade jag jättekul, när jag efter en stund insåg att ingen fara fanns...bara justa kompisar även om vi inte riktigt kom överens om bollen hela tiden....